BROWIN sůl nakládací 1kg
Nakládací a marinovací směsi

BROWIN sůl nakládací 1kg

Kód: BRW-410023

Nakládácí sůl BROWIN 1kg je ideálním pomocníkem při domácí přípravě uzenin a masných specialit.   Tento vysoce kvalitní konzervační prostředek nejen udržuje vaše výrobky déle čerstvé, ale také zajišťuje jejich mikrobiologickou bezpečnost. Chrání maso před rozvojem nežádoucích bakterií, včetně nebezpečného Clostridium botulinum, a zároveň zachovává přirozenou červeno-růžovou barvu masa. Zajišťuje ochranu proti nežádoucím mikroorganismům. Chrání maso před ztrátou jeho přirozené červeno-růžové barvy, udržuje přirozené barvy. Splňuje všechny zdravotní normy. Pro mokré i suché nakládání: Mokré nakládání: Rozpusťte 58-65 g peklosoli v 1 litru vody, přidejte 4 g cukru a koření. Maso nechte naložené 7-14 dní v lednici. Suché nakládání masa: Naneste 18-25 g peklosoli na maso a nechte v lednici 3-7 dní. Suché nakládáníí masa na klobásy: Přidejte 13-17 g peklosoli do 1 kg mletého masa a nechte směs 1 den odležet. Složení: Jedlá sůl, protispékavá látka: E536, dusitan sodný. Není určeno k přímé spotřebě. S peklosolem BROWIN připravíte domácí uzeniny snadno, bezpečně a s perfektním výsledkem.

celý popis

E-shop: skladem
Prodejna Hradec Králové: skladem
89 Kč

Martin Špalek
605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Nakládácí sůl BROWIN 1kg je ideálním pomocníkem při domácí přípravě uzenin a masných specialit.
 
Tento vysoce kvalitní konzervační prostředek nejen udržuje vaše výrobky déle čerstvé, ale také zajišťuje jejich mikrobiologickou bezpečnost. Chrání maso před rozvojem nežádoucích bakterií, včetně nebezpečného Clostridium botulinum, a zároveň zachovává přirozenou červeno-růžovou barvu masa.

Zajišťuje ochranu proti nežádoucím mikroorganismům.
Chrání maso před ztrátou jeho přirozené červeno-růžové barvy, udržuje přirozené barvy.
Splňuje všechny zdravotní normy.

Pro mokré i suché nakládání:

Mokré nakládání: Rozpusťte 58-65 g peklosoli v 1 litru vody, přidejte 4 g cukru a koření. Maso nechte naložené 7-14 dní v lednici.

Suché nakládání masa: Naneste 18-25 g peklosoli na maso a nechte v lednici 3-7 dní.

Suché nakládáníí masa na klobásy: Přidejte 13-17 g peklosoli do 1 kg mletého masa a nechte směs 1 den odležet.

Složení: Jedlá sůl, protispékavá látka: E536, dusitan sodný.

Není určeno k přímé spotřebě.

S peklosolem BROWIN připravíte domácí uzeniny snadno, bezpečně a s perfektním výsledkem.




Kod produktu 410023
Složení Jedlá sůl, protispékavá látka: E536, dusitan sodný.
Záruka 2
Země původu Polsko
Značka Browin
Hmotnost v g (objem v ml) 1000 g
Jednotková cena za 100 g 8,9 Kč