BROWIN sůl nakládací Krakovské klobásy, 115g
Pekanová sůl – směs na krakovskou klobásu, 115 g S Pekanovou solí si snadno připravíte domácí zdravé, aromatické a chutné klobásy ve vlastní kuchyni. Složení: Jedlá sůl, koření (koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření, kmín), dusitan sodný. Snadné použití: Směs umožňuje snadnou a rychlou přípravu lahodných dušených nebo uzených klobás s tradiční chutí. Flexibilní zpracování: Ideální pro uzení i napařování – zvolte si sami, který způsob vám vyhovuje. Tradiční složení: Obsahuje pečlivě vybrané koření, jako je koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření a kmín, které dodávají klobásám jedinečné aroma. Ochrana a barva: Díky solícímu prostředku si uzeniny zachovají krásnou růžovou barvu a mikrobiologickou stabilitu. Efektivní balení: Jedno balení (115 g) vystačí na přípravu až 5 kg krakovské klobásy. Díky Pekanové soli docílíte lahodné, tradiční chuti domácích klobás, které budou nejen chutné, ale také krásně vypadající a mikrobiologicky stabilní. Tradiční receptura směsi zaručuje, že vaše klobásy budou plné přírodních chutí a vůní. Ideální pro každého, kdo chce mít kontrolu nad kvalitou svých uzenin. Návod k použit na 5 kg krakovské klobásy: 1 kg plecka 2 kg vepřové plece 1 kg šunky 0,8 kg hovězího masa 0,5 kg slaniny 1 balení Pekanové soli Postup: Maso očistěte od blan a tuku a nakrájejte na kostky o velikosti 2–4 cm. Hovězí maso a slaninu umelete přes nejjemnější síto, hovězí maso zvlášť zpracujte s 0,5 l studené vody, dokud nevznikne bílá lepivá hmota. Zbylé maso pomelete na hrubší síto (8–12 mm). Smíchejte veškeré maso, přidejte směs a důkladně prohněťte. Namočte bílkovinná střívka, naplňte je směsí a nechte alespoň 8 hodin odležet při pokojové teplotě. Klobásy pečte 3 hodiny při 50–60 °C. Poté spařte v horké vodě (75–80 °C) nebo napařte, dokud vnitřní teplota klobásy nedosáhne 68 °C. Uchovávejte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů. Připravte si tradiční krakovské klobásy, které budou chutnat jako od profesionálního řezníka.
celý popis
Martin Špalek
605 246 096
S Pekanovou solí si snadno připravíte domácí zdravé, aromatické a chutné klobásy ve vlastní kuchyni.
Složení:
Jedlá sůl, koření (koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření, kmín), dusitan sodný.
Snadné použití: Směs umožňuje snadnou a rychlou přípravu lahodných dušených nebo uzených klobás s tradiční chutí.
Flexibilní zpracování: Ideální pro uzení i napařování – zvolte si sami, který způsob vám vyhovuje.
Tradiční složení: Obsahuje pečlivě vybrané koření, jako je koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření a kmín, které dodávají klobásám jedinečné aroma.
Ochrana a barva: Díky solícímu prostředku si uzeniny zachovají krásnou růžovou barvu a mikrobiologickou stabilitu.
Efektivní balení: Jedno balení (115 g) vystačí na přípravu až 5 kg krakovské klobásy.
Díky Pekanové soli docílíte lahodné, tradiční chuti domácích klobás, které budou nejen chutné, ale také krásně vypadající a mikrobiologicky stabilní. Tradiční receptura směsi zaručuje, že vaše klobásy budou plné přírodních chutí a vůní. Ideální pro každého, kdo chce mít kontrolu nad kvalitou svých uzenin.
Návod k použit na 5 kg krakovské klobásy:
1 kg plecka
2 kg vepřové plece
1 kg šunky
0,8 kg hovězího masa
0,5 kg slaniny
1 balení Pekanové soli
Postup:
Maso očistěte od blan a tuku a nakrájejte na kostky o velikosti 2–4 cm.
Hovězí maso a slaninu umelete přes nejjemnější síto, hovězí maso zvlášť zpracujte s 0,5 l studené vody, dokud nevznikne bílá lepivá hmota.
Zbylé maso pomelete na hrubší síto (8–12 mm).
Smíchejte veškeré maso, přidejte směs a důkladně prohněťte.
Namočte bílkovinná střívka, naplňte je směsí a nechte alespoň 8 hodin odležet při pokojové teplotě.
Klobásy pečte 3 hodiny při 50–60 °C. Poté spařte v horké vodě (75–80 °C) nebo napařte, dokud vnitřní teplota klobásy nedosáhne 68 °C.
Uchovávejte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů.
Připravte si tradiční krakovské klobásy, které budou chutnat jako od profesionálního řezníka.
Alergen | Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů. |
Složení | Jedlá sůl, koření (koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření, kmín), dusitan sodný. |
Záruka | 2 roky |
Značka | Browin |
Hmotnost v g (objem v ml) | 115 g |
Jednotková cena za 100 g | 60,0 Kč |