BROWIN Udící štěpka na vepřové maso 1-3mm, 450g
Štěpky do udírny

BROWIN Udící štěpka na vepřové maso 1-3mm, 450g

Kód: BRW-780843

Přírodní, vysoce kvalitní dřevěné štěpky, kombinace olšového a bukového dřeva v poměru 70:30 je ideální pro uzení a grilování vepřového masa. Díky jejich vhodnému dávkování bude proces přípravy pokrmu proveden profesionálně a hotové pokrmy získají odpovídající vůni, chuť i vzhled. Přednosti těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzenin a grilovaných pokrmů - najdou uplatnění v malých i velkých udírnách, také v setu s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení štěpky a efektivní tvorbu kouře. Tříděná štěpka z 70% olšového a 30% bukového dřeva - určené pro použití při uzení a grilování vepřového masa.   100% přírodní olšové a bukové dřevo z ekologicky čistých oblastí - Dřevěné štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahují prašné frakce. - Umožňují vám dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování. - Poskytují vynikající vůni, chuť a vzhled připravovaného vepřového masa - šunky, steaky, vepřová krkovice, žebra atd. - Vyznačují se optimálním obsahem vody – pod 11 %. - Bezpečný, čistý, pečlivě připravený - vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání těch nejnáročnějších milovníků uzenin a grilovaných pokrmů. Třída 2 (jemná frakce) - dřevní štěpka je díky své velikosti 1-2 mm vhodná pro použití v generátorech kouře se šnekovým podavačem (udírny Borniak). Množství štěpky v balení (450 g) vystačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) - bez obav, že dojdou při přípravě vašich oblíbených pokrmů. Jak štěpku používat: Grilování: Kolem žhnoucího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek – nepokládejte je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Pro co nejhospodárnější využití dřevní štěpky je možné je mírně navlhčit vodou, což usnadní tvorbu většího množství kouře. Zakryjte gril víkem ihned po umístění jídla na gril. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa). Uzení: Podle typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky do generátoru kouře nebo do samotné udírny - na místo k tomu určené, případně do topeniště - kolem žhnoucího dřeva. Dřevní štěpka ideální pro použití v generátoru kouře. Použití takového generátoru kouře zajišťuje nejprofesionálnější výsledky - produkty s vynikající chutí, vůní a barvou. Upozornění: Udírna a gril by měly být obsluhovány pouze dospělými osobami při dodržení pravidel požární bezpečnosti a po přečtení návodu k obsluze daného zařízení a doporučení ohledně použití dřevní štěpky. Při zapalování dřevěných štěpků a jejich přidávání za provozu grilu, udírny nebo generátoru kouře buďte opatrní, abyste předešli možnému popálení. Ujistěte se, že děti a domácí zvířata nemají přístup k vyhřívaným zařízením. Dřevěné štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.

celý popis

E-shop: skladem
Prodejna Hradec Králové: skladem
75 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Přírodní, vysoce kvalitní dřevěné štěpky, kombinace olšového a bukového dřeva v poměru 70:30 je ideální pro uzení a grilování vepřového masa. Díky jejich vhodnému dávkování bude proces přípravy pokrmu proveden profesionálně a hotové pokrmy získají odpovídající vůni, chuť i vzhled. Přednosti těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzenin a grilovaných pokrmů - najdou uplatnění v malých i velkých udírnách, také v setu s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení štěpky a efektivní tvorbu kouře.
Tříděná štěpka z 70% olšového a 30% bukového dřeva - určené pro použití při uzení a grilování vepřového masa.
 
100% přírodní olšové a bukové dřevo z ekologicky čistých oblastí
- Dřevěné štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahují prašné frakce.
- Umožňují vám dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.
- Poskytují vynikající vůni, chuť a vzhled připravovaného vepřového masa - šunky, steaky, vepřová krkovice, žebra atd.
- Vyznačují se optimálním obsahem vody – pod 11 %.
- Bezpečný, čistý, pečlivě připravený - vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání těch nejnáročnějších milovníků uzenin a grilovaných pokrmů.

Třída 2 (jemná frakce) - dřevní štěpka je díky své velikosti 1-2 mm vhodná pro použití v generátorech kouře se šnekovým podavačem (udírny Borniak).

Množství štěpky v balení (450 g) vystačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) - bez obav, že dojdou při přípravě vašich oblíbených pokrmů.

Jak štěpku používat:

Grilování: Kolem žhnoucího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek – nepokládejte je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Pro co nejhospodárnější využití dřevní štěpky je možné je mírně navlhčit vodou, což usnadní tvorbu většího množství kouře. Zakryjte gril víkem ihned po umístění jídla na gril. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).

Uzení: Podle typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky do generátoru kouře nebo do samotné udírny - na místo k tomu určené, případně do topeniště - kolem žhnoucího dřeva.
Dřevní štěpka ideální pro použití v generátoru kouře. Použití takového generátoru kouře zajišťuje nejprofesionálnější výsledky - produkty s vynikající chutí, vůní a barvou.

Upozornění: Udírna a gril by měly být obsluhovány pouze dospělými osobami při dodržení pravidel požární bezpečnosti a po přečtení návodu k obsluze daného zařízení a doporučení ohledně použití dřevní štěpky. Při zapalování dřevěných štěpků a jejich přidávání za provozu grilu, udírny nebo generátoru kouře buďte opatrní, abyste předešli možnému popálení. Ujistěte se, že děti a domácí zvířata nemají přístup k vyhřívaným zařízením.

Dřevěné štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.
Balení vhodné na vepřové maso
Druh dřeva 70% olše + 30% buk
Dřevo vlhkost 10% (+/- 2%)
Hmotnost 450 g
Hrubost 1 - 3 mm ( KL 2 )
Záruka 2
Značka Browin