BROWIN nakládací sůl s bylinkami na maso, 70g
Nenahraditelný pomocník při výrobě domácích uzených mas - nakládací sůl Vám umožní připravit lák pro nakládání, vstřikování a potírání domácích uzenin. Výrobek obsahuje až o 50% méně dusitanů oproti tradičním nakládacím solím. Část dusitanů jsme nahradili bezpečnější látkou – dusičnanem draselným. Chutná barva, lahodná chuť a aromatická vůně - s použitím nakládací soli s bylinkami zůstane vaše maso chutné a růžové. Obsah bylinek ve směsi činí připravované pokrmy mimořádně chutnými a aromatickými. Rychlá a jednoduchá příprava - pro přípravu láku stačí nasypat obsah balení do 1 l vody, promíchat a povařit. Jedno balení (70g) vystačí na přípravu 2kg masa. Složení: nejodizovaná sůl 88,3 %, směs bylin a koření 10,1 % (koriandr, jalovec, pepř, nové koření, bobkový list, majoránka, tymián, rozmarýn, saturejka), dusičnan draselný (dusičnan draselný, protispékavá látka: hydroxykarbonát hořečnatý) , dusitan sodný 0,21 %. Pozor: Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů. Skladujte na suchém, chladném, stinném místě. Recept na mokré nakládání 2 kg masa: Obsah balení vsypte do 1 l vody a přiveďte k varu. Maso (nejlépe po kouscích asi 1 kg) vložíme do docela těsné nádoby (kamenina nebo sud na nakládání) a po vychladnutí zalijeme připraveným nakládacím lákem. Případně přidejte 1-2 nasekané stroužky česneku. Maso naložené v láku 14 dní. Pokud použijete vstřikování láku pomocí injekce, pak naložení zkrátíte na 7 dnů, přičemž maso každé dva dny otočte. Skladujte při teplotě 4-7°C. Maso je vhodné k vaření, uzení i pečení.
celý popis
Martin Špalek
605 246 096
Chutná barva, lahodná chuť a aromatická vůně - s použitím nakládací soli s bylinkami zůstane vaše maso chutné a růžové. Obsah bylinek ve směsi činí připravované pokrmy mimořádně chutnými a aromatickými.
Rychlá a jednoduchá příprava - pro přípravu láku stačí nasypat obsah balení do 1 l vody, promíchat a povařit. Jedno balení (70g) vystačí na přípravu 2kg masa.
Složení: nejodizovaná sůl 88,3 %, směs bylin a koření 10,1 % (koriandr, jalovec, pepř, nové koření, bobkový list, majoránka, tymián, rozmarýn, saturejka), dusičnan draselný (dusičnan draselný, protispékavá látka: hydroxykarbonát hořečnatý) , dusitan sodný 0,21 %.
Pozor: Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů. Skladujte na suchém, chladném, stinném místě.
Recept na mokré nakládání 2 kg masa: Obsah balení vsypte do 1 l vody a přiveďte k varu. Maso (nejlépe po kouscích asi 1 kg) vložíme do docela těsné nádoby (kamenina nebo sud na nakládání) a po vychladnutí zalijeme připraveným nakládacím lákem. Případně přidejte 1-2 nasekané stroužky česneku. Maso naložené v láku 14 dní. Pokud použijete vstřikování láku pomocí injekce, pak naložení zkrátíte na 7 dnů, přičemž maso každé dva dny otočte. Skladujte při teplotě 4-7°C. Maso je vhodné k vaření, uzení i pečení.
Kod produktu | 410012 |
Záruka | 2 |
Země původu | Polsko |
Značka | Browin |
Hmotnost v g (objem v ml) | 70 g |
Jednotková cena za 100 g | 70,0 Kč |