BROWIN teploměr vpichovací na uzení, pečení, vaření 0-120°C
Kuchyňský teploměr na pečení, uzení a vaření masa. Jeho pevná nerezová konstrukce a plastový kryt chránící jej před nečistotami a poškozením vám umožní užívat si jeho funkčnost po dlouhou dobu. Intuitivní grafická stupnice na teploměru umožňuje měřit od 0 do 120 stupňů, ale také určit ideální teplotu pro pečení masa v závislosti na jeho druhu. Kresby zvířat na stupnici vám řeknou, při jakých teplotách je nejlepší připravovat drůbež, vepřové, telecí, jehněčí a hovězí maso. Pro správné měření teploty stačí zapíchnout sondu teploměru do připraveného pokrmu (masa). Tepelné čidlo je umístěno mezi 0,5 cm a 1 cm od začátku špejle, proto se vyplatí zajistit, aby byl teploměr správně zasunut do připravovaného pokrmu.Teploměr lze využít i k měření teploty v udírně (otvorem ve stěně udírny).
celý popis
Vladimír Kulhánek
603 531 370
Pro správné měření teploty stačí zapíchnout sondu teploměru do připraveného pokrmu (masa). Tepelné čidlo je umístěno mezi 0,5 cm a 1 cm od začátku špejle, proto se vyplatí zajistit, aby byl teploměr správně zasunut do připravovaného pokrmu.
Teploměr lze využít i k měření teploty v udírně (otvorem ve stěně udírny).
Materiál | nerezový dřík |
Maximální teplota | 0 - 120°C |
Sondy | průměr 4mm, délka 12,5 cm |
Záruka | 2 |
Značka | Browin |