GRILLPAL

Výrobce udíren prémiové kvality. Zahradní udírny GRILLPAL jsou vyráběny ručně zkušenými zámečníky a truhláři, kteří zaručují nejvyšší kvalitu výrobků.

Jsme výrobce vysoce kvalitních dřevěných a kovových udíren a příslušenství pro uzení. Stojí za námi mnoho zkušeností, znalostí a vášeň pro to, co vytváříme, což se projevuje ve spokojenosti našich zákazníků. Zkušenosti a obchodní kontakty, které jsme za léta naší činnosti získali, nám umožňují prodávat vysoce kvalitní udírny. Můžeme se pochlubit stále novými inovacemi při výrobě našich udíren. To vše má za následek neustále rostoucí počet našich zákazníků, tedy těch, kteří si nejvíce cení zdravých potravin a domácích výrobních postupů. Neustále vytváříme nové designy našich zahradních udíren. Sdílíme s našimi zákazníky osvědčené recepty a naše znalosti v oboru udíren.

Zahradní udírny - Grillpal jsou vyráběny ručně zkušenými zámečníky a truhláři, kteří zaručují nejvyšší kvalitu výrobků.

Zahradní udírny naší výroby mají kromě slušně provedeného ohniště a udírny také deflektor, který rozptyluje kouř a zaručuje rovnoměrné uzení výrobků. Přesný teploměr umožní odečíst teplotu a klapka pomůže regulovat proudění vzduchu. Každá udírna má nízkou hmotnost a rozměry, které umožňují volné přemisťování jednotky po zahradě, k čemuž slouží praktické úchyty umístěné na bocích udírny. Rukojeti pro otevírání dvířek kouřové komory jsou vyrobeny ze žáruvzdorného materiálu.

Naše nabídka se neomezuje pouze na zahradní udírny. Vzhledem k poptávce našich zákazníků, kteří chtějí pokračovat a rozvíjet kuchařské umění, jsme se rozhodli rozšířit náš sortiment o příslušenství potřebné k uzení, háčky, rošty, provázky atd.